inTV Logo
this is my address
Volledige controle
zonder compromis
 
Modules op maat zorgen voor een gerichte oplossing bij eender welke taak en integreren naadloos met bestaande databronnen. U krijgt volledige controle over elk aspect van de applicatie en kan de onderliggende kracht van het systeem ten volle benutten.
 
Voor een naadloze integratie in uw bestaande structuren en werkwijzen kan de inTV software aangesproken worden via een abstracte interface die toelaat om de structurele werking van de applicatie volledig af te stemmen op uw bestaande conventies. Deze afstemming laat verregaande vormen van automatisatie en integratie toe.
 
 
Webservices maken het mogelijk om volledige controle te krijgen over uw schermen zonder het centrale CMS te gebruiken. U krijgt de volledige kracht van inTV aan uw vingertippen en kan deze integreren in eigen software of gebruiken als basis voor geavanceerde rapportering.
 
 
Automatisatie laat toe om een opeenvolgingen van acties uit te voeren op vaste tijdstippen of op basis van input of triggers. Automatische scripts kunnen bestaan uit meerdere stappen die van elkaar afhankelijk kunnen zijn. Elke periodieke taak die een voorspelbaar patroon volgt kom in aanmerking voor automatisatie.