inTV Logo
this is my address
Nieuwe mogelijkheden
eenvoudig en flexibel
 
Met inTV hebt u het ideale middel om uw boodschap op aantrekkelijke wijze weer te geven precies daar waar ze de meeste impact heeft.

meer info
Moderne schermen met hoge resolutie en hoge helderheid zijn de ideale blikvanger in uw zaak. Dankzij grote sprongen voorwaarts in gewicht en warmteontwikkeling kan u uw schermen beter dan ooit integreren in uw zaak en zo een stijlvolle omkadering van uw boodschap realiseren.

Via de bibliotheek van programma's en media kan u steeds kort op de bal spelen. Bestaande of nieuwe programma's zijn eenvoudig aan te passen en kunnen met enkele klikken uitgezonden worden op eender welk scherm, op eender welk moment.

Uw uitzendingen zijn te plannen tot op de seconde en kunnen ingelast worden op specifieke tijdstippen of dagen van de week. Thema's laten toe om mee te gaan met de seizoenen en/of vakantieperiodes.


 
inTV geeft u een extra troef bij het versterken van uw relatie met klanten, personeel, partners, leveranciers en sponsors.

meer info
Naast een ideaal communicatiemiddel is inTV ook een strategische aanwinst die kan helpen om u te profileren bij externe partijen.

Zo wordt u de zaak bij uitstek voor leveranciers om nieuwe producten te lanceren. Indien gewenst kan u zelfs een deel van uw zendtijd beheerbaar maken voor uw leveranciers, al dan niet met een mechanisme om uw goedkeuring te geven bij nieuwe campagnes.

U versterkt ook uw onderhandelingspositie bij partners en investeerders door uw zaak te profileren als voorbeeld van vooruitgang en evolutie.

 
 
Tv-schermen zijn de laatste jaren sterk geƫvolueerd in beeldkwaliteit en gewicht. Een creatieve integratie in uw zaak zorgt voor een moderne uitstraling.