inTV Logo
this is my address
Nieuwe mogelijkheden
eenvoudig en flexibel
 
Speel kort op de bal Met inTV hebt u het ideale middel om uw boodschap op aantrekkelijke wijze weer te geven, precies daar waar ze de meeste impact heeft.

Digitale prijslijsten Onze digitale prijslijsten zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in de horeca. Een prijs- of naamswijziging is op enkele seconden gemaakt. Elk item kan apart opgemaakt worden om er extra de aandacht op te vestigen, of een aparte aanduiding te geven (vegetarisch, promotie, pikant, ...).

Aantrekkelijke menu's Laat uw menu's er uitspringen door gebruik te maken van de vele thema's. Kies een stijl die toepasselijk is voor het seizoen en laat uw producten er extra uitnodigend uitzien.


meer voorbeelden
 
 
Spreek uw klanten aan Trek de aandacht van uw klanten van op straat. Zet een nieuwe promotie binnen enkele minuten in uw uitstalraam.

Een moderne uitstraling Geef uw zaak een moderne uitstraling naar uw klanten, personeel, partners, leveranciers en sponsors toe.

Leven in uw zaak Breng extra leven in uw zaak door leuke videofragmenten, afgewisseld met promoties voor uw producten.


meer voorbeelden
 
 
Altijd up-to-date Geef steeds de meeste recente info mee. Speel kort op de bal naargelang de dagelijkse trend.

Trek de aandacht Spring er uit in de menigte en laat zo klanten naar u toe komen.

Bruikbaar op eender welke installatie inTV is bruikbaar op zo goed als elke monitor en windows pc. Via de offline modus is het ook niet nodig om een constante internetverbinding te hebben.


meer voorbeelden
 
 
Gecentraliseerde aanpak U kan gemakkelijk van overal controle houden over de uitzendingen van uw vestigingen.

Automatisatie Door de data integratie services is het mogelijk de inhoud van de presentaties te koppelen aan uw eigen data, zo hoeft u niet steeds zelf de content aan te passen.

Functionaliteit op maat Modules op maat zorgen voor een gerichte oplossing bij eender welke taak en integreren naadloos met bestaande databronnen.


meer voorbeelden